Bastu Turku 2

Fiskarsinkatu 7, 20750 turku | 050 3384386 | info@juhliva.fi 
 • Bastu Turku 2 on todella tyylikäs ja hyvin varusteltu tila, joka on juuri remontoitu ja otettu käyttöön heinäkuussa 2017. Remontin jäljiltä tila ja varustelu ovat ensiluokkaisessa kunnossa. Kokonaisuudessaan tila soveltuu jopa noin 30 hengen tilaisuuksiin.

  Tila koostuu kokous- ja oleskelutilasta, keittiöstä ja saunaosastosta. Kokous- ja oleskelutiloissa on 10 hengen kokouspöytä sekä 8 hengen sohvaryhmä. Kokous- ja viihdevarustukseen sisältyy jättiscreeni (videotykki), äänentoisto, valko/fläppitaulu ja WiFi-yhteys. Lisähauskuutta tilaan tuovat pöytäjalkapallo ja mini-curling.

  Oleskelutilaa on myös keittiön puolella, jossa on 6 hengen baaripöytä. Keittiössä käytössänne on myös iso juomajääkaappi. Huomioithan, että keittiössä ei kuitenkaan ole ruoanlaittoon tarvittavia laitteita, eikä astiastoa.

  Saunaosaston pukuhuone on tilava ja varustettu omanna minijääkaapilla saunojia varten. Vuoden 2017 remontissa myös saunaosasto laitettiin uusiksi, joten suihkuosasto ja sauna ovat erittäin siistissä kunnossa. Tilavaan saunaan mahtuu kerralla 6-8 saunojaa.

  Tervetuloa viettämään onnistunut saunailta, kokous tai muu juhla!

  Huom!

  BastuTurku1 ja BastuTurku2 ovat yhdistettävissä, joten tilaa löytyy tarvittaessa vaikka 60 henkilölle.

   

 • Osoite: Fiskarsinkatu 7, 20750 Turku

  Henkilökapasiteetti: 30

  Juomapolitiikka: Omat juomat sallittu

  Ruokapolitiikka: Omat ruoat sallittu

  Astiasto: Ei